Om Skillnad

Skillnad är ett medarbetarägt och kooperativt drivet företag, som tror på att människor både vill och kan bidra till effektivitet, kvalitet och välmående - för sig själva och sin verksamhet.

Vi har basen i Karlskrona, men har uppdrag i hela Sverige, samt internationellt.

Vi är en liten kärntrupp, med en lång gemensam historia. Vi samarbetar ofta med ett stort nätverk av grymt kompetenta konsultkollegor, beroende på vilka kompetenser som behövs i olika uppdrag.

Anna-Lena Rikardsson

Anna-Lena är en kvinna med stor passion för människor. Att stötta och inspirera människor i utveckling har varit hennes fokus och jobb sedan 1995. Om hon får beskriva sig själv så är okomplicerad och energisk två ord som hon använder. Lusten och glädjen att jobba med människor har funnits där sedan tonåren.

När makt och ansvar flyttar in på heltid i varje människa så händer fantastiska saker, det är därför Anna-Lena valt att jobba med att göra Skillnad.

Anna-Lena har tidigare varit vd och delägare i Hyper Island och har föreläst för flera universitet i Sverige, Italien och England kring alternativa och effektiva utbildningsmetoder.

Kontakt:
anna-lena@skillnad.se
Tfn: 0708-166 229

Jörgen Jonsson

Har rötterna i kommunikationsbranschen och många, många år bakom sig som ledare och konsult, speciellt med ett fokus på att driva utvecklingsprojekt, både i privat och offentlig sektor.

Älskar att få vara med och bidra till att skapa smarta koncept på Skillnad, som många kan använda och som ger effektiva resultat.

Trivs som fisken i vatten både i rollen att jobba intensivt tillsammans med ett team i ett rum - och i möjligheten att få utforska och utveckla nya digitala lösningar tillsammans med kunder och teknikhjältar.

Kontakt:
jorgen@skillnad.se
Tfn: 0708-27 80 01

Fredrik Björklund

En klok kille med stort lugn.
”Jag är en del av Skillnad för att jag ser att jag får bidra till resultatförbättring genom att människor växer i gruppgemenskaper men också i sig själva. Det berör mig i vardagen.”

Fredriks tankar grundar sig ofta i möjligheten till egna val och hur dessa kan bidra till lustdrivna handlingar och processer. Han ger på ett behagligt vis människor möjlighet att reflektera över sig själva och rollen/funktionen de verkar i.

Fredrik har tidigare arbetat som utbildningschef och senare som chef och organisationsutvecklare på en företagshälsa. Där har han genomfört många uppskattade chefsutbildningar och teamutvecklingar. I kappsäcken har han en beteendevetarutbildning, erfarenhet från lagidrott och en massa kunskap, tankar och reflektioner om människor och dess behov i förhållande till andra människor och grupper.

Kontakt:
fredrik@skillnad.se
Tfn: 0733-619 722

Bolagsuppgifter

Aktiebolaget SkillnadAB

Organisationsnummer:
556823-9601

Postadress:
Skillnad AB
Södra Smedjegatan 4
371 31 Karlskrona

Bg:
714-9792

Mejl:
info@skillnad.se